Transformers Mu Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tak GMka ctete ju?

2 posters

Goto down

Udelate vse proto aby bylo vse OK?

tak GMka ctete ju? I_vote_lcap100%tak GMka ctete ju? I_vote_rcap 100% 
[ 3 ]
tak GMka ctete ju? I_vote_lcap0%tak GMka ctete ju? I_vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Celkem hlasů : 3

Poll closed

tak GMka ctete ju? Empty tak GMka ctete ju?

Příspěvek  Holy Sun Jul 26, 2009 1:38 am

Tak Lidi z tymu GM je tu velmi nejasnych veci tak za:
1. Proc nejdou nektere Eventy jako je Blood Castle, Castle Siege,Chaos Castle atd...,
2.Je toto forum velmi neprehledne. vim ze se dela na novem ale i tak neni to moc velka prace udelat New forum tak prosim snazte se udelat lepsi!
3.Co tu pisete v ruznych topikach neni pravda, navigujete lidi na ruzne stranky atd a kdyz se klikne na odkaz tak nefungu, kdyz kliknu na ten odkaz pod jmenem PROVIZORNÍ WEB tak se nenacte je proste nefunkcni!
4.Nalakal jsem lidi aby sli na tento server, ale nemuzou protoze je plne Hamachi jako treba TransformersMU5 a 4 tak bych asi vyhodil ty co nejsou tak aktivni a nechal bych tam lidi co to hrajou jako je napr.:Marw,EskaMG,ruzaSM,treebi,ja(Holy) a samozrejmne Vase malickost.... Surprised
5.Dne od 25.cervence do 26.cervence jsou velmi velke lagy.Prosim o odstraneni nejasnosti a Hardwarovych nebo Softwarovych chyb tam u vas! Moc tomu nerozumim tak nwm cim to je ale moji chybou urcite ne..
6.Bodla by cestina a vice vysvetlivek na tomto forku nebo na tom na cem pracujete jako je treba Eventy, vyroba Kridel od 1rd az 3rd. Vysvetlivky k cemu jsou ruzne veci a predmnety ve hre jako je treba Gamestone atd. vim ze vy sami GMka jste nemneli ani paru co to je, musel jsem si to zjistit sam!! A pak vam rict co to je, kdyz by se zeptal hrac na jakoukoli otazecku vy by jste mneli odpovedet! A nebo alepson pomoci! Na tomto webu http://muonlinefun.webgarden.cz/servery jsem se docetl co tam stoji a jak to vidim je to lez! Jen diku tomuto webu jsem se o vas dozvedel! Nechte to tam ale uskutecnit by jste to mohly nebo snad ne?
7.Byl bych rad kdyby jste byli vice aktivni, chapu treba ze musite do prace jako treba MadMaxx velmi dobre to chapu, ale aspon ten viked by tam mohl nekdo zavitat. Chodim tam jen ja ledvis(MadMaxx) EskaMG,ruzaSM a to je asi vse. Treba jsem tam ani nevidel SnYpEr GMko. Nejak mi to nevadi ale tak kdyz uz je nekdo GM tak se aspon staram(nebo snazim)
8. Jsem rad ze se s Vama dobre povida ve hre atd., Ale nemneli by jste mluvit sproste(NEHRACSKE CHOVANI), videl jsem jak GMko nadava sproste hraci Catea jen kvuli nemu odesel!! Vim odporoval ale GM by mnelo jit prikladem tak prosim Hlavniho GM aby si promluvil se svymi kolegy.

Prosim projednejte to co tu pisu kdyby to tak bylo co tu je napsano tak by jste nestihali, kolik hracu by sem chodilo... Ja osobne jsem spokojeny tak na 75% ale je to asi nej server v CR tak budte aspon radi za tuto pochvalu jelikoz by jste ji mozna od nikoho tak nedostali!! Nevtiram se jen jsem uprimny! Cool
Pochopim jestli vam toto prijde jako drzost, pochopim ze dostanu trest. A nebo jstli jsem nekoho z GM urazil tak se moc omlouvam nemyslel jsem to zle!

Dekuji Vas verny zakaznik Very Happy(HRAC) Holy...

P.S.:Prosim aspon neco z toho split ty Eventy a cestina a GMka a jejich aktivita...To mne nejvice stve!
PAPAPAPA Laughing Laughing Laughing Mad Evil or Very Mad

Holy

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

tak GMka ctete ju? Empty Re: tak GMka ctete ju?

Příspěvek  DaViT Mon Jul 27, 2009 5:51 pm

Holy s Catea jsem se bavil ja.. ani jednou jsem ho narozdil od nej, neurazil.
Aktivita.. ano hraju skoro kazdy den ted jsem byl 5 dni pryc... nyni budu opet hrat.
Eventy.. s nastavenim serveru nic nesvedu.. vsechno to je na Bumblem
Edit : http://www.edisk.cz/stahni/01027/Screen_07_21-14_29_-0006.jpg_1.36MB.html

DaViT

Poèet pøíspìvkù : 13

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: