Jak upravit server
3 posters
Strana 1 z 1
Jak upravit server
Rozhodl jsem se ze do konce tydne bude testing verze a do soboty nejpozdeji do nedele napisete co bych tam nmel zmenit a to sem !! muzete uz i ted
BOdy za level
Hele body za level je 1 bod za 1 level....docela dost male ne? na daemonicu meli 10 bodu za level...jesti bude 1 bod za 1lvl tak to nikdo nebude mit full staty...to mi ver..zvysil bych to na 10 bodu za lvl
BlackPivo- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Jak upravit server
BlackPivo napsal:Hele body za level je 1 bod za 1 level....docela dost male ne? na daemonicu meli 10 bodu za level...jesti bude 1 bod za 1lvl tak to nikdo nebude mit full staty...to mi ver..zvysil bych to na 10 bodu za lvl
Promin ale kdybych to dal na 10 bodu = lvl tak si kazdej udela SM dasi auru anikdo ho nekilne i s 5 boda maho prave hned das ja jsem premyslel tak kolem 2 max 3
Taaakze
Milej BUmblebee mel jsem 1x 1st wingy na DK a 1x 1st wingy na elfku oboji dvoji jsem zkusil udelat na 2nd wingy nahazel jsem tam prislusne itemy proste vse a hodilo mi to 100% ze se to podari ...odklikam a wingy se spaliy a nic mi nezustalo...tak jsem to zkusil podruhe opet 100% a wingy se znovu spalily.....mam takovy pocit ze je to asi nejaky bug nebo ja nevim ale proste chci 2x 2nd wingy na DK a MG .... ktere se mi mely udelat ale spalily se mi...podivej se na to prosim..
Ahoj
Tak ze je to na 90% takze to co tam je napsano to nezmenim ale je nastaveno na 90% toznamena ze jsi mel fakt velkou smulu
takze tobe se povedly jo? hmm to byh chtel videt hned si je spalil a udelal si je v adresari a moc dobrej GMko nejsi kdyz to ani nijak neresis .....
Pestan se do vsech navazet ty by si ani ten server nevytvoril,a z admina by si mel mit respect.BlackPivo napsal:takze tobe se povedly jo? hmm to byh chtel videt hned si je spalil a udelal si je v adresari a moc dobrej GMko nejsi kdyz to ani nijak neresis .....
Leo- Poèet pøíspìvkù : 1
je pravda byla to docela nahoda ze se to spalilo 3x zasebou ale jeto kuli tomu ze se moc nepali
a jeto tak ze se kazdej den nastavy kolikrat se to ma spalyt akdy atd...
a jeto tak ze se kazdej den nastavy kolikrat se to ma spalyt akdy atd...
Dotaz
Mam dotaz... na webu sem udelal 1 res dostal jsem 500 bodu k rozdeleni..az pujdu na 2 res dostanu 1000 bodu na rozdeleni?....pochopil jsem to spravne ze 1 res -500 bodu 2 res 100 bodu...vzdy pri kazdem dalsim resu se to zvysuje o 500? dik za odpoved(PS a do nikoho se tady nenavazim LEO)
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: